Den ægte sandhed om Avatar 2 - 4 ting du ikke kender

Den ægte sandhed om Avatar 2 – 4 ting du ikke kender

Avatar 2 er efterfølgeren til filmen Avatar fra 2009, som er den mest indtjenende film nogensinde. Med en række nye funktioner og en udgivelsesdato i 2020 står Avatar 2 til at blive en af de mest ventede film i dette årti.

Men hvad ved du om Avatar 2? Ved du, at der er 4 ting, du ikke ved om Avatar 2?

1) Det første er, at James Cameron ikke vender tilbage som instruktør til efterfølgeren. Han bliver erstattet af Stephen Lang.

2) Den anden ting er, at der ikke vil være mere Na'vi-sprog i Avatar 2.

3) Den tredje ting er, at der er rekrutteret et helt nyt cast til denne film, og mange er endnu ikke kendte.

4) Og sidst

Hvor meget af filmen er baseret på den første film?

Den første Avatar-film var en episk blockbuster med stor succes og et stort tilhængerskare. Efterfølgeren skal udgives i 2020 og har været undervejs i over 10 år.

Avatar 2 udkommer i 2020 og fortsætter, hvor originalen slap. Efterfølgeren vil finde sted på Pandora og udforske nye kulturer såvel som nye verdener.

Hvor lang er filmen?

Avatar 2 udkommer i 2020.

Filmen foregår i samme verden som den første film, men den vil finde sted mindst en generation efter den første.

Hvem er i rollebesætningen?

Avatar 2 er efterfølgeren til Avatar, som blev udgivet i 2009. Filmen vil spille Sam Worthington som Jake Sully, Zoe Saldana som Neytiri og Stephen Lang som oberst Quaritch.

Rollelisten til Avatar 2 vil omfatte Sam Worthington, Zoe Saldana og Stephen Lang.

Hvad skal du holde øje med, når du ser Avatar 2?

Avatar 2 er efterfølgeren til 2009-hittet Avatar. Filmen forventes at udkomme i 2020 og instrueres af James Cameron.

Filmens plot er ikke blevet afsløret endnu, men vi ved, at den vil foregå i Pandora, en beboet måne af en gasgigant kaldet Polyphemus.

Det er en af de mest ventede film i 2020, så folk er ivrige efter at finde ud af mere om den.

Hvorfor er Avatar 2 vigtig?

Avatar 2 er en af de mest ventede film i verden. Det er en efterfølger til Avatar og forventes at blive udgivet i 2020.

Avatar 2 er en af de mest ventede film i verden. Den udkommer den 18. december 2020, og den bliver en efterfølger til Avatar.

Den bliver instrueret af James Cameron og skrevet af James Cameron, Sam Worthington og Stephen Lang. Filmen er klar til premiere den 18. december 2020 med forventninger om at slå alle rekorder for billetindtjening på verdensplan.

Er der noget i den nye film, der vil være kontroversielt?

Avatar 2 skal udgives i 2020. Filmen er efterfølgeren til Avatar, som blev udgivet i 2009. Den første film var en kommerciel succes, og den indtjente over 2,7 milliarder dollars på verdensplan og blev den mest indtjenende film nogensinde, der ikke var en efterfølger.

Den første Avatar-film havde nogle kontroversielle scener, men hvad vil være kontroversielt ved den anden? Det er svært at sige med sikkerhed, da vi ikke ved meget om plottet i denne nye film, men der er nogle spekulationer.

Den første er, at den vil have mere en menneskelig historie end den originale Avatar-film gjorde, hvilket kan gøre den mere relateret til seere, der ønsker noget andet end deres sci-fi-film. En anden spekulation er, at fordi denne nye film udspiller sig 10 år efter

Hvem producerer Avatar 2?

James Cameron er instruktør, producer og manuskriptforfatter af Avatar 2.

James Cameron er instruktør, producer og manuskriptforfatter af Avatar 2. læs mere her Han har arbejdet på filmen i mere end fire år nu. Han har også udtalt, at han ikke vil instruere andre film i den nærmeste fremtid.

Hvem instruerer Avatar 2?

James Cameron instruerer Avatar 2.

James Cameron instruerer Avatar 2. Han har arbejdet på den siden udgivelsen af Avatar 1 i 2009, og den udkommer i 2020.

Hvornår kommer den ud?

Avatar 2 er efterfølgeren til Avatar, en film fra 2009 skrevet og instrueret af James Cameron. Filmen er planlagt til at blive udgivet den 18. december 2020.